Spirituele healing / Auracleaning

Spirituele healing
Spirituele healing is een vorm van healing waarbij de spirituele wereld wordt ingezet bij het healingproces. Een spirituele healer is een doorgever van genezende energie.

Iedere healing is anders, de ene keer zul je misschien niets voelen, de andere keer juist heel veel. Het kan ook zijn dat je pas later veranderingen gaat merken want een healing kan dagen tot weken nawerken.

Een healing werkt enerzijds op je fysieke lichaam, lichamelijke klachten verdwijnen of worden minder. Anderzijds werkt het ook op je mentale, geestelijke gesteldheid, op je emoties en je spirituele ontwikkeling. Vaak voelt men zich na een spirituele healing erg ontspannen en rustig. 

Iedere healing is anders, de ene keer zul je misschien niets voelen, de andere keer juist heel veel. 

Tijdens de healing lig je met je kleren aan op een (verwarmde) tafel. Ik zal je vragen om te ontspannen en je gedachten leeg te maken om het healingproces te versterken. Tijdens de healing houd ik jouw hand vast en heb ik nauw contact met de spirituele wereld. De warme energie die door mijn handen stroomt, heeft een genezende werking. Het is geven van liefde in de vorm van energie. Hierbij worden blokkades opgeruimd. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor hersteld. De duur van de healing verschilt van persoon tot persoon maar neemt meestal 90 minuten in beslag, inclusief het voor- en nabespreken. Spirituele healing kan nooit de reguliere geneeskunde vervangen, maar het kan een goede aanvulling zijn.

Auracleaning
Iedereen heeft een aura. Een soort van elektromagnetische schil rondom het fysieke lichaam, onzichtbaar voor het niet-spirituele oog.

Een aura bestaat uit verschillende lagen – of energielichamen zoals ze dat noemen – die elkaar omhullen als Russische matroesjkapopjes. Die lichamen vormen een kanaal waardoor de energie van jouw emoties, gedachten en onderbewustzijn stroomt. Logisch dat er tussen die lichamen mettertijd heel wat positieve, maar ook negatieve informatie blijft hangen die later bewust of onbewust komt bovendrijven. Vergelijk het met de cookies waarvan veel websites op het internet gebruik maken. Deze kleine bestandjes komen op jouw computer te staan en verzamelen zoveel mogelijk gegevens over jou en je surfgedrag. Dat kan heel handig zijn, maar soms kunnen ze, net als de onderdrukte emoties die onbewust in ons aura blijven hangen, ons leven danig verstoren. Want op plaatsen waar de energie niet goed stroomt, ontstaat, vaak na jaren, de pijn of het symptoom waar je nu last van hebt.

Bij een gezond aura is de buitenrand sterk en elastisch en vertoont weinig gaten of scheuren. Als een aura door negatieve ervaringen (bv. uit de kindertijd, jeugd of zelfs vorige levens), stress of spanningen zijn kracht verliest ontstaan er zwakke plekken. Dit kan een mens emotioneel uit balans brengen en ervoor zorgen dat het immuunsysteem wordt aangetast. Een verminderde immuniteit zorgt voor minder levenskracht en maakt je vatbaar voor tal van ziekten en negatieve energieën.

En wat is dan een auracleaning?
Een auracleaning is een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen.

Ik maak hiervoor gebruik van een pendel. Dit is mijn manier om contact op te nemen met mijn hogere zelf, mijn onderbewustzijn en met mijn spirituele gids. Het pendelen is in feite het opnemen van energetische golven of trillingen. Ik gebruik de pendel als ontvanger om deze trillingen op te pikken en mijn onderbewustzijn om ze om te zetten in een boodschap die je begrijpt of een antwoord op jouw vraag. Soms leg ik onder mijn pendel een kaart of diagram met antwoorden om te helpen bij de interpretatie.

De weldadige werking van een auracleaning is lang (soms permanent) voelbaar op alle niveaus, zowel fysisch, psychisch als spiritueel. Ik geef ook tips om jouw aura te beschermen en te versterken.

Als je een bepaalde klacht of probleem hebt, vraag ik altijd of je hiervoor in behandeling bent bij een arts of specialist. Een auracleaning ondersteunt en werkt aanvullend – nooit vervangend – op de reguliere geneeskunde. Mijn behandelingen zijn gericht op de oorzaak achter de klacht.

Huizen ‘clean’ maken
Het energetisch reinigen van je huis is iets anders dan de ramen lappen of dweilen. Bij een huiscleaning verdrijf ik negatieve energieën die in je huis ronddwalen en zelf geen weg naar buiten vinden. Dit kunnen energieën zijn van bv. vorige bewoners. Zonder dat je het doorhebt kan je daar lusteloos, angstig of somber van worden.

Net als bij een auracleaning maak ik gebruik van mijn pendel.

Afhankelijk van de aard en intensiteit van de verstoringen kan ik aangeven of ik de cleaning liever op afstand of op locatie uitvoer. Als je met energie werkt, spelen tijd en ruimte geen rol en daardoor kan ik de ruimte scannen en cleanen op afstand.