Aromatherapie

Aromatherapie betekent zoveel als ‘genezen door geur’. Geuren hebben een krachtige invloed op onze gedachten, gevoelens en emoties.

In deze behandeling wordt de huid doordrenkt met 100% natuurlijke etherische oliën die helemaal zijn afgestemd op uw gemoedstoestand en uw huid.

Deze speciale aromatische kruidenoliën bevatten zeer krachtige en werkzame stoffen en worden precies afgestemd op de individuele klachten die een persoon heeft. Denk maar aan chronische aandoeningen, rugpijn, hoofdpijn, schouder- en nekklachten, buikklachten, menstruatiekrampen, problemen aan de luchtwegen, vermoeide benen, huidproblemen zoals rosacea, een droge schilferige huid of uitslag. Aromatherapie helpt jouw huid en jouw gevoel van welzijn te herstellen. Ook bij psychische klachten biedt aromatherapie verlichting. Bijvoorbeeld bij stress, depressie, slaapproblemen of onzekerheid.

In deze behandeling wordt de huid doordrenkt met 100% natuurlijke etherische oliën.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, inclusief het voor- en nabespreken. Aromatherapie kan nooit de reguliere geneeskunde vervangen, maar het kan een goede aanvulling zijn.